Braziliaanse Catering en originele Braziliaanse Hapjes/Salgados
Het volledig verzorgen van elke gelegenheid met heerlijk eten en service.

Over Queens Catering

Queens Catering is een bedrijf dat voortdurend nieuwe concepten ontwikkelt en realiseert met als oorsprong de Braziliaanse keuken.

Doordat Queens Catering flexibel ingezet kan worden betekent dat we u een zeer ruim palet van producten en diensten kunnen aanbieden.
Onze mensen zijn vakbekwaam en breed inzetbaar. Ambitieuze medewerkers kunnen zich breed oriënteren en krijgen de kans zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen en verder te groeien.
Catering en evenementen zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de communicatie- en marketingmix van een bedrijf, waarbij de beleving van de gast centraal staat.


Queens Catering

Een geslaagde uitvoering hiervan is een zeer effectieve manier om uw doelgroep te bereiken, vast te houden en verder uit te bouwen. Het realiseren van die optimale gevoelswaarde creëert een band, een gunfactor en (h)erkenning.Wij creëren en organiseren een breed scala aan cateringopdrachten op een verrassende manier. Onze flexibiliteit, creativiteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid staan hierbij centraal.

Onze specialisatie ligt bij het verzorgen van catering en partyservice voor zowel particulieren als bedrijven. Groot, klein, formeel en informeel wij passen ons aan op de specifieke gelegenheid.
Lunches. Diners. Borrels. Feesten. Recepties. Vergaderingen. Bedrijfscatering. Maaltijdservice. Festivals. Evenementen. Food supply. Hospitality service.
You name it! We do it!!

Een feest of receptie voor 300 personen met alles erop en eraan vinden wij geweldig. Iemand blij maken met een buffet of losse hapjesschalen voor 20 personen op een verjaardag vinden wij net zo leuk!
Deze hapjesschalen kunnen oa bestaan uit typische Braziliaanse Salgadinhos/hapjes dit zijn een soort versnaperingen die onder brede lagen van de Braziliaanse bevolking populair zijn.
– Pão de queijo (letterlijk “kaasbrood”) zijn deegbolletjes op basis van cassavemeel, met een lichte kaassmaak.
– Coxinha frango is een met kip gevulde snack in de vorm van een kippenbil.
– Kibe (of quibe), een soort Syrische vleesballen (kibbeh), zijn erg populair.
– Pastéis/Empanada zijn maanvormige snacks, aan de Japanse keuken ontleend, gevuld met erwten, meel en kip of rundvlees of garnaal.

Oprichtster van Queens Catering, Valdelice Caro Ramos da Costa (van oorsprong Braziliaanse), kreeg haar kans bij het Participatie project “Samen Doetinchem” van de gemeente Doetinchem.

BRAZILIAANSE KEUKEN

De Braziliaanse keuken heeft Europese, Afrikaanse, Japanse en Indiaanse invloeden. Het varieert sterk per regio, als gevolg van mix van het land van autochtone en allochtone bevolkingsgroepen, en zijn continentale grootte.
Deze grote verscheidenheid aan eten heeft, Valdelice Caro Ramos da Costa, geheel eigen gemaakt met daarbij een extra twist van eigen creativiteit.

BIOLOGISCH

Inmiddels gebruiken we voor een deel van ons assortiment standaard al biologische ingrediënten voorzien van Milieukeur- of EKO-keurmerk. Het vlees wat we gebruiken is ook 100% biologisch Halal Vlees. Wij hebben hier voor gekozen zodat al uw gasten kunnen genieten van wat wij voor u hebben klaargemaakt. Indien wij gebruikmaken van varkensvlees laten wij dit vooraf weten.

STREEK- EN SEIZOENSPRODUCTEN

De ingrediënten van onze producten worden alleen in het seizoen van het ingrediënt gebruikt. Daarmee wordt onnodige dure inkoop of mindere smaak voorkomen. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van streekingrediënten. Daardoor is er een afname van het aantal door de ingrediënten afgelegde kilometers (“food miles”). Dat is gunstig voor de beperking van CO2-uitstoot.

SCHARRELEIEREN

Queens CATERING gebruikt uitsluitend scharreleieren. Deze eieren komen van kippen die vrij rondlopen en in schuren leven met legnesten, zitstokken, strooisel op de grond en daglicht door de ramen.

DUURZAME CATERING BIJ Queens Catering

MVO

QUEENS CATERING is actief bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wij streven er naar het milieu en onze omgeving zo min mogelijk te belasten.
Dat doen we door:

– Beperken van voedselafval
– Nauwgezet beheer van verse producten om afval te beperken
– Minimaliseren van verpakking waar mogelijk
– Serveren van producten met wat nodig is, niet met wat overbodig is
– Scheiden van alle papier, glas, plastic, etc. dat kan worden hergebruikt

Valdelice

Over Queens Catering

Valdelice Caro Ramos da Costa

Eigenarese
  • Facebook
  • Skype
  • Twitter
  • Youtube
Skip to toolbar